Sensitive magnesium

24,90 

Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu.

Sopii hyvin myös lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämiseen.

Tuotetunnus (SKU): Sensitive magnesium Osasto:

Kuvaus

Täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote.

Kätevä käyttää, suihkuta suoraan iholle!

  • Ainesosina luonnon magnesium ja puhdistettu vesi, ei muuta!
  • Soveltuu myös lapsille ja raskaana oleville

Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu. Sopii hyvin myös lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämiseen.

Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista.

Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. Cardiffin Yliopistossa on tehty imeytymistutkimukset magnesiumsuihkeilla. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta sekä sen, että levitätpä magnesiumin minne vain se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä suolisto- ja happovaivat sekä happolääkkeet haittaavat magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi. Pullosta saat 800 suihkaisua.

Käyttöohje

20 suihkausta päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Suihkauta 5 – 10 suihkausta ihollesi aamuin illoin ja hiero kevyesti. Sopii myös lapsille ja
raskaana oleville.

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.