Info - ostaminen

Nettikaupasta voi ostaa ilmoittautumisen Kangasala Triathlon -kisaan sekä Pikonlinna Swimrun -kisaan. Lisäksi tarjolla uintitekniikkaohjaus sekä uintivarusteet. Tuotevalikoimaa lisäämme kysynnän mukaan.

Kangasala Triathlon - ilmoittautuminen

Kisamaksu

Kisamaksu sisältää: uimalakin, kisalounaan, sähköisen ajanoton sekä kilpailijanumeron ja huollon reitillä. Sähköinen ja liveseuranta ajanotto.

Ilmoittautuminen

Yksilökisa Voit ilmoittaa yhden kilpailijan / ostostapahtuma. Valitse sarja ja ruokavalio. Lisää koriin. Kassalla syötä yhteystietosi. Siirry maksamaan. Joukkue Voit ilmoittaa yhden joukkueen / ostostapahtuma. Valitse sarja, ilmoittajan nimi ja ruokavalio. Lisää koriin. Kassalla annetaan ilmoittajan yhteystiedot. Lisää kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan muiden osallistujien nimet ja ruokavalio. Siirry maksamaan. Perhelippu koskee saman perheen osallistujia, 2 lasten tai nuorten sarjaan osallistumista ja 2 yleisen tai ikäsarjojen osallistumista Kokeile, Kunto tai Perusmatkan matkoille. Voit ilmoittaa yhden perheen / ostostapahtuma. Valitse ilmoittajan sarja ja ruokavalio. Lisää koriin. Kassalla annetaan ilmoittajan yhteystiedot. Lisää kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan muiden osallistujien sarja, nimet ja ruokavalio. Siirry maksamaan. Ja aina voi soittaa Simo Hillo puh: 0400 594 385 tai laittaa sähköpostia simo.hillo@pedart.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Yli 4 kk kilpailuun Ilmoittautumishinta – käsittelymaksu 10 € Alle 4 kk kilpailuun 50% ilmoittautumishinnasta takaisin Alle viikko kilpailuun Ei palautusta Sairaustapauksissa (lääkärintodistus) ilmoittautumishinta – käsittelymaksu 10 €. Osanoton siirto toiselle henkilölle, käsittelymaksu 10 € Perumistapauksissa ota yhteyttä simo.hillo@pedart.fi

Maksutavat

 

Verkkokaupassa ostokset maksetaan tilille Pedart Oy FI03 5104 0020 133538. Tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy tilillä.

 

Toimitustavat

Toimitus on postin tai matkahuollon kautta. Noudettaessa tai toimitettaessa sovitun tapaamisen yhteydessä tuote / tilaus  on kulut 0 euroa. Noutopaikkana Savikontie 3 36110 Ruutana. Noutoaika tai toimitus sovitaan erikseen joko sähköpostitse tai puhelinsoitolla. Toimitus lähialueille ( Orivesi, Lempäälä, Pälkäne, Kangasala, Tampereen seutu, Nokia ) lisätään toimituskulu 5 euroa.

Toimitusajat
Tuote toimitetaan maahantuojan varastosta 4-6 arkipäivän aikana. Jos tuotetta ei ole maahantuojalla niin ilmoitamme asiasta asiakkaalle.
Rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä: Pedart Oy Y –tunnus: 2382041-5 Kotipaikkakunta: Savikontie 3 36110 Ruutana Puhelin: 0400 594 385 Yhteyshenkilö: Simo Hillo Sähköposti: simo.hillo@pedart.fi Rekisterin nimi: Kangasalatriathlon.fin asiakasrekisteri Rekisterin pitämisen peruste Henkilö on rekisteröitynyt Kangasalatriathlon.fi asiakkaaksi tai ostanut Kangasalatriathlon.fista tuotteita. Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoitus on Kangasalatriathlon.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Kangasalatriathlon.fin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin sisältämät tiedot Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tiedot käsitellyistä tilauksista Tietojen luovutus Tietoja ei luovuteta Kangasalatriathlon.fi ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Ilmoittaudu

facebook

Ostoskori

Yhteys – Simo Hillo p. 0400 594385 / simo.hillo@pedart.fi

FaceBook-Logo