Info - ostaminen

Nettikaupasta voi ostaa ilmoittautumisen Kangasala Triathlon -kisaan. Lisäksi tarjolla uintitekniikkaohjaus, magnesium- ja terveyssuihkeet, uintivarusteet ja harjoitteluvarusteita. Tuotevalikoimaa lisäämme kysynnän mukaan.

Kangasala Triathlon - ilmoittautuminen

Kisamaksu

Kisamaksu sisältää: osallistumismitalin, uimalakin, t –paidan ja kisalounaan sekä kilpailijanumeron ja urheilujuomaa reitillä + pientä purtavaa maalissa. Sähköinen ja liveseuranta ajanotto.

Ilmoittautuminen

Yksilökisa Voit ilmoittaa yhden kilpailijan / ostostapahtuma. Valitse sarja, paidan koko ja ruokavalio. Lisää koriin. Kassalla syötä yhteystietosi. Siirry maksamaan. Joukkue Voit ilmoittaa yhden joukkueen / ostostapahtuma. Valitse sarja, ilmoittajan paidan koko ja ruokavalio. Lisää koriin. Kassalla annetaan ilmoittajan yhteystiedot. Lisää kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan muiden osallistujien nimi, paidan koko ja ruokavalio. Siirry maksamaan. Perhelippu koskee saman perheen osallistujia, 2 lasten tai nuorten sarjaan osallistumista ja 2 yleisen tai ikäsarjojen osallistumista Kokeile, Kunto tai Kunto+ tai Super matkoille. Voit ilmoittaa yhden perheen / ostostapahtuma. Valitse ilmoittajan sarja, paidan koko ja ruokavalio. Lisää koriin. Kassalla annetaan ilmoittajan yhteystiedot. Lisää kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan muiden osallistujien sarja, nimi, paidan koko ja ruokavalio. Siirry maksamaan.

Ilmoittautumisen peruminen

Yli 4 kk kilpailuun Ilmoittautumishinta – käsittelymaksu 20 € Alle 4 kk kilpailuun 50% ilmoittautumishinnasta takaisin Alle viikko kilpailuun Ei palautusta Sairaustapauksissa (lääkärintodistus) ilmoittautumishinta – käsittelymaksu 20 €. Osanoton siirto toiselle henkilölle, käsittelymaksu 20 € Perumistapauksissa ota yhteyttä simo.hillo@pedart.fi

Maksutavat

 

Verkkokaupassa hyväksytään yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut

Toimitustavat
Toimitus on ilmainen, kun tilauksen arvo on yli 49 EUR. Jos arvo on tasan tai alle 49 EUR, lisätään tilauksen hintaan toimituskulut 4,90 EUR. Noudettaessa tai toimitettaessa sovitun tapaamisen yhteydessä tuote / tilaus  on kulut 0 euroa. Noutopaikkana Savikontie 3 36110 Ruutana. Noutoaika tai toimitus sovitaan erikseen joko sähköpostitse tai puhelinsoitolla. Toimitus lähialueille ( Orivesi, Lempäälä, Pälkäne, Kangasala, Tampereen seutu, Nokia ) lisätään toimituskulu 5 euroa.      
Toimitusajat

Tuote toimitetaan maahantuojan varastosta 4-6 arkipäivän aikana. Jos tuotetta ei ole maahantuojalla niin ilmoitamme asiasta asiakkaalle.

Rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä: Pedart Oy Y –tunnus: 2382041-5 Kotipaikkakunta: Savikontie 3 36110 Ruutana Puhelin: 0400 594 385 Yhteyshenkilö: Simo Hillo Sähköposti: simo.hillo@pedart.fi Rekisterin nimi: Kangasalatriathlon.fin asiakasrekisteri Rekisterin pitämisen peruste Henkilö on rekisteröitynyt Kangasalatriathlon.fi asiakkaaksi tai ostanut Kangasalatriathlon.fista tuotteita. Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoitus on Kangasalatriathlon.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Kangasalatriathlon.fin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin sisältämät tiedot Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tiedot käsitellyistä tilauksista Tietojen luovutus Tietoja ei luovuteta Kangasalatriathlon.fi ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Ilmoittaudu

facebook

Ostoskori

Yhteys – Simo Hillo p. 0400 594385 / simo.hillo@pedart.fi     FaceBook-Logo